ZA JOŠ BRŽE I BOLJE REZULTATE TRENINGA

Mihabodytec Batajnica sa fitnes trenerom Jelenom Đekić - udruženi na individualnim treninzima!
mihabodytec-batajnica-elektrostimulacija-misica-i-pilates-za-brze-i-bolje-rezultate-treninga

U želji da našim klijentima pružimo jedinstveni fitnes doživljaj i sveobuhvatnu transformaciju koja podrazumeva kako fizičku tako i mentalnu promenu, naš tim se povezao i sarađuje sa sertifikovanom i licenciranom fitnes i pilates instruktorkom Jelenom Đekić. Njeni zavidni rezultati u svetu fitnesa rezultat su dugogodišnjeg iskustva u radu, kao i njenog posebno koncipiranog treninga koji će aktivirati sve mišiće u telu i pokrenuti preobražaj ka onome što želimo da postanemo.

Ovaj trening – pod vođstvom JDJ land, u kombinaciji sa MIHABODYTEC – elektrostimulacijom mišića i našim iskusnim trenerima SADA DAJE JOŠ BRŽE I BOLJE REZULTATE nego ikada pre!

A da bismo vam to i dokazali – PRVI TRENING JE BESPLATAN kako biste se i sami uverili u to šta vam sve pruža ova vrsta treninga i kako izgleda kada ISTOVREMENO RADE SVE GRUPE MIŠIĆA!

Zašto trening uz MIHABODYTEC?

mihabodytec-batajnica-elektrostimulacija-misica
 1. Za kraće vreme postižete BOLJE REZULTATE nego sa klasičnim treningom u teretani – MIHABODYTEC trening traje SAMO 40 minuta, a bolji efekti se postižu jer celo telo radi tokom čitavog treninga što je nemoguće postići drugom metodom vežbanja. To je zbog toga što elektrostimulacija mišića omogućava veće kontrakcije mišića nego tradicionalni trening mišićne snage u teretani.
 2. Trening u trajanju od SAMO 40 minuta je kao da ste vežbali ČAK 4 sata tradicionalnim metodama treninga. Zato se sa EMS rezultati MNOGO BRŽE POSTIŽU!
 3. Gradi mišiće – znamo da se mišići grade i tokom tradicionalnih metoda vežbanja, ali uz EMS se postiže više kontrakcija mišića celog tela istovremeno, samim tim se mišić brže formira.
 4. Uklanja celulit – poseban program limfne drenaže „izvlači“ vodu i zateže kožu, a EMS mišića pojačava tonus kompletnog tela.
 5. Smanjuje telesnu težinu – stimuliše uklanjanje nagomilanog masnog tkiva, ubrzava metabolizam povećavajući potrošnju masnih naslaga, smanjuje mlitavost kože.
 6. Otklanja bol u lumbalnom delu leđa, jača dubinski mišiće leđa duž celog kičmenog stuba (poboljšava držanje), jača trbušne mišiće koji su potpora kičmenom stubu,
 7. Poboljšava cirkulaciju.
 8. BEZ opterećenja zglobova.

Zašto fitness i pilates trening?

Pilates, kojim se Jelena dugo bavi i pomno ga izučava i sa telesnog i psihološkog nivoa, pomogao je i pomaže ljudima širom sveta da:

 • poboljšaju svoj svakodnevni život,
 • oslobode se bolova,
 • poboljšaju držanje,
 • osnaže svoje pokrete,
 • kontrolišu i izbalansiraju svoje telo i
 • podignu svoju životnu energiju
 • i bolje se nose sa svakodnevnim izazovima pred kojima se nalazi moderan čovek.

Šta je pilates?

„Kontrologija“, kako se pilates dugo vremena nazivao, nastao je početkom 20. veka i njegov tvorac je Dzozef Pilates. Ova izuzetna metoda vežbanja čitavog tela dizajnirana je tako da poboljša kvalitet svakodnevnog života i dnevne aktivnosti učini lakšim.

Kome je pilates namenjen?

U pilatesu svaka vežba ima raspored, ritam i prati je obrazac disanja, te zahteva koncentraciju i fokus. Pilates izdužuje i isteže sve glavne mišićne grupe na uravnotežen način, a mišići nikada ne rade do iznemoglosti. Ovde nema ni znojenja ni naprezanja, ali je zato prisutna intenzivna koncentracija, a sam metod odgovara svima – od vrhunskih sportista do osoba sa ograničenom pokretljivošću, trudnicama i osobama koje nisu u zavidnoj kondiciji.

fitnes-i-pilates-trening-jelena-djekic-mihabodytec-batajnica

Zašto su spoj pilatesa i Mihabodytec dobitna kombinacija?

Benefiti od vežbanja pilatesa i EMS treninga su brojni pa ukoliko želite da oblikujete svoje telo, zategnete mišiće i popravite liniju, a uz sve to naučite i da pravilno dišete, pilates u kombinaciji sa Mihabodytec programom, savršen je izbor za vas. Posebnu pažnju posvećujemo unutrašnjim mišićima koji drže telo i kičmu u ravnoteži, a na taj način ublažavaju se i bolovi u leđima i vratu.

8 razloga da posetite Mihabodytec Batajnica i započnete svoju transformaciju

 1. Jačamo core
 2. Poboljšavamo držanje
 3. Smanjujemo bol u leđima I lečimo leđna oboljenja
 4. Naučićemo vas kako da vežbate tako da sprečite povrede
 5. Povećajte energiju I svest o sopstvenom telu
 6. Oporavak posle povreda
 7. Još brže mršavljenje
 8. Još brže do željene figure

1. Jačamo core

U Mihabodytec Batajnica na individualnim treninzima koji podrazumevaju udruženi EMS i pilates program, poboljšavamo snagu i funkciju onoga što se zove “core”- centar, jezgro tela koje čine mišići trupa. Kada su ovi mišići jaki ali i savitljivi u stanju su da stabilizuju čitavo telo i budu mu podrška. U smanjenju bolova u leđima i kukovima, jak “core” je ključni faktor.

2. Poboljšavamo držanje

Loše držanje i postura tela posledica su slabih mišića, te su naš cilj jačanje zanemarenih posturalnih mišića i poravnanje celog tela.

3. Smanjujemo bol u leđima i lečimo leđna oboljenja

Elektrostimulacija u kombinaciji sa vođenim pilates vežbama deluju i jačaju dublje trbušne mišiće i dno karlice. Ovi mišići podrška su organima i kada su ojačani predstavljaju zaštitu i stabilizaciju leđima. Na taj način se bol u leđima umanjuje.

4. Naučićemo vas da vežbate tako da sprečite povrede

Pilates je, kako kažu istraživanja, vrlo efikasan metod za smanjenje rizika od povreda u sportu pre svega zbog toga što balansira mišiće i izuzetno pozitivno utiče na razvoj dinamičke snage, što znači podršku i stabilizaciju zglobova.

5. Povećajte energiju i svest o sopstvenom telu

Koncentracija na pravilno izvođenje vežbi i pravilno disanje stimuliše hormone sreće, doprinosi protoku kiseonika i cirkulaciji krvi, pa nakon vežbanja nećete osećati umor već priliv energije. S obzirom na to da vežbamo i um i telo i fokusiramo se na senzacije u telu, vremenom se povećava i naša svesnost i u stanju smo da bolje reagujemo na stimulanse iz okruženja.

6. Oporavak posle povreda

Pilates je vrlo efikasan kao vid fizikalne terapije i rehabilitacije i odličan je izbor za oporavak posle povreda, te ga terapeuti širom sveta preporučuju u ovu svrhu. Udruženi EMS trening i pilates doprineće usklađivanju mišića kičme i karlice i ojačaće vas tako da će telo biti u stanju da se bori i odbrani i od bolesti i od mogućih povreda. Oporavak nakon povreda uz elektostimulaciju mišića koja, ne opterećuje zglobove, i vođeni pilates, odlična je opcija vežbanja koja garantuje agilnost i dobro držanje jačanjem core-a i toniranjem čitavog tela.

7. Još brže mršavljenje

Kombinovani Mihabodytec trening i pilates imaju mnogo neverovatnih prednosti, a jedna od njih je gubitak kilograma. Ovakav način treninga omogućava da vežbate bezbedno i efikasno, a dovodi i do sagorevanja velike količine kalorija. Zahvaljujući ovom načinu vežbanja dolazi do uklanjanja masnog tkiva tako što se ubrzava metabolizam, a to dovodi i do povećavane potrošnje nagomilanih masnih naslaga.

Čak i bez korigovanja ishrane, EMS trening utiče na gubitak težine i obima sa najkritičnijeg dela tela – STOMAKA. A ukoliko povedete računa o ishrani i prepustite se našim stručnim rukama i otkrijete sve benefite elektrostimulacije mišića – rezultati ne da neće izostati, nego će biti fantastični! Mihabodytec trening je novi način vežbanja koji je savršen za sve one koji žele da se osećaju bolje, ojačaju svoje telo, da se toniraju, zategnu – jer se ovim treningom smanjuje i opuštenost kože ali i za sve one koji žele brže da smršaju.

8. Još brže do željene figure

Kada nečemu posvetite vreme, trudite se, disciplinovani ste i težite postizanju cilja, rezultat neće izostati! Željena figura je na samo korak od vas, a pomoću našeg jedinstveg, kombinovanog programa EMS treninga i pilatesa, koji smo osmislili za vas u Mihabodytec studiju u Batajnici, do nje ćete doći mnogo brže!

Osećajte se i izgledajte onako kako ste oduvek želeli!

Pozovi nas na 061 582 12 44 i zakaži svoj prvi BESPLATNI trening!

Back to top of page